Födelsedag och horse show

Hej på er!
 
Nu duggar födelsedagarna tätt! Idag är det Metapod och Luva som fyller år! :) Grattis, brudar!
 
Ja, utseendet till trots är de ju tvillingar och får därför dela på en födelsedag. Orättvist kan tyckas, när Soochong får en helt egen. :)
 
Förberedde presenter igår. Alla tre råttor får sina presenter idag. Soochong också.
Jamen ni vet hur det är. Det ska ju vara rättvist och så. Och orden "men du fick ju en present förra helgen när du fyllde år!" väger inte tungt när tanterna sitter och öppnar varsitt paket.
 
Dessutom tror jag att det skulle spoila lite för de andra om Soochong fick sitt paket först. Det kan nämligen hända att paketen innehåller typ samma sak. *host* (Dålig fantasi) *host*
 
Hur som helst så tänkte vi att råttorna själva ska få välja vilket paket de vill ha. :) Så nu är bara frågan vem som kommer välja vilket! Ja, eftersom det inte går att spela på andra chansen i melodifestivalen längre så kan ni ju spela på det här istället! :D
 
 
Mina gissningar är att Metapod väljer det rosa, Luva väljer det gröna och Soochong, som ju fortfarande är barnet i sammanhanget, får lov att ta lejonkungenpaketet (som visserligen LÄTT är snyggast! Lejonkungen FTW!).
 
Men risken är ju alltid att samtliga råttor tycker jag är skitjobbig som har slagit in deras presenter i skitjobbigt papper och skitjobbigt snöre, och dessutom varit så pass skitjobbig att jag strukit över prislappen och tappat bort kvittot så att det blir skitjobbigt att gå tillbaka till djuraffären och byta dem mot en råttpojke i lämplig (eller olämplig) ålder.
 
Eller att Metapod helt enkelt hamstrar åt sig alla paketen. :P
 
 
 
 
Det händer ju förresten mer grejer idag! Fluffgänget skickar sin reporter/fotograf till Göteborg Horse Show! :D
 
 
 
Jajjemen. Kür och hoppning blir det att kika på för min del. ^^ Kanske kan få lite inspiration, så kan jag lära råttorna lite kür sen!
 
*******
Dagens hästiskunskap!
Kür: man rider ett egenkomponerat program innehållande vissa speciella rörelser till musik som man själv valt.
*******
 
 
Jamen de har ju potentialen! Jag har sett dem röra sig graciöst till musik förut! :)
 
(bild enbart liiite photoshoppad)

 
Jamen då så! :) Återkommer med rapport senare.
Nu ska vi ha kalas!

bloglovin

RSS 2.0